Belépés  |   Regisztráció  |   Hírlevél

Az általános szerződési feltételeket elolvastam és azokkal egyetértek.

0

Az Ön kosara üres

Rólunk

A Bio Trend honlap tulajdonosa, a Szín Trend Kft. az ipari festékek értékesítésében jelentős tapasztalatokkal rendelkezik.

Ez a 15 évre visszatekintő szakmai ismeret az, ami arra ösztönzött minket, hogy egy új termékpalettával jelenjünk meg a piacon: a bio felületkezelő anyagokkal.

A festékértékesítésben eltöltött évek alatt gyakran találkoztunk az igénnyel, miszerint olyan anyagokat szerettek volna a vevők alkalmazni, amelyek sem felhasználásuk során, sem később nem terhelik a szervezetünket és környezetünket káros vegyi anyagokkal.

Ez az igény, tapasztalataink alapján elsősorban kisgyermekes szülőknél jelentkezett, akik tudatosan készültek arra, hogy olyan lakókörnyezetet alakítsanak ki gyermekük számára, amely mentes allergénektől, és káros vegyi anyagoktól.

Természetesen a környezettudatos gondolkodás egyre szélesebb körben terjed el, egyre többen keresik a lehetőségét annak, hogy hagyományos, a természet által kínált olajokat, gyantákat, viaszokat, alkalmazzanak bútoraikon lakásukban felületkezelő anyagként, mint ahogy hajdan elődeink tették a modern vegyipar megjelenése előtt.

Mára már a legtöbb jelentős festékgyár is felismerte ezt az igényt, és kínálatukban megjelentek a teljesen bio anyagok, illetve a vízzel hígítható festékek nagy választéka, amelyek bár nem minősülnek bio felületkezelőnek, de teljes mértékben környezetbarát technológiának számítanak, mivel felhasználásuk során nem jut a környezetbe csak vízpára és a felületen megkötött anyag nem tartalmaz az emberre veszélyes komponenseket.

Ezért a Szín Trend Kft. szeretne csatlakozni ehhez a mozgalomhoz azzal, hogy a meglévő piaci kapcsolatait felhasználva a legjelentősebb európai gyártók - MIPA, SAYERLACK, HENELIT - kínálatából elérhetővé tegye ezeket az anyagokat azok számára, akik hasonlóan gondolkodnak a környezet és az ember kapcsolatáról.